Start-leder kalte Edvartsen «Tandoori-dommer» på Facebook

Etter søndagens kamp mot Tromsø i Kristiansand.

KALT «TANDOORI-DOMMER»: Svein-Erik Edvartsen ble omtalt som «tandoori-dommer» av Start-lederen Christer Paulsen etter at dommeren unnlot å dømme straffespark til Ole Martin Årst i søndagens kamp mot Tromsø.Foto: Christian Thomassen / SCANPIX .
KALT «TANDOORI-DOMMER»: Svein-Erik Edvartsen ble omtalt som «tandoori-dommer» av Start-lederen Christer Paulsen etter at dommeren unnlot å dømme straffespark til Ole Martin Årst i søndagens kamp mot Tromsø.Foto: Christian Thomassen / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Mange på Sør Arena mente at Starts Ole Martin Årst skulle hatt straffespark i stedet for å bli avblåst for hands i duell med Tromsøs Saliou Ciss i søndagens 1-1 kamp i Kristiansand.

Blant dem var key account manager i markedsavdelingen i klubben, Christer Paulsen, som lot sin frustrasjon over kampleder Svein-Erik Edvartsen komme til uttrykk på veggen på sin åpne Facebook-profil.

«Denne Tandori dommeren må virkelig finne seg et annet yrke..... FINN PÅ NOE ANNET OG GNI KRYDDERET UT AV ØYNENE», skrev Paulsen i innlegget, som ble publisert like etter kampslutt søndag kveld.

Paulsen sier i ettertid at innlegget var et utslag av fortvilelse over to tapte poeng, og bedyrer at formuleringen «tandoori-dommer» ikke var ment rasistisk.

- Jeg opplever det som min private side. Jeg beklager og det er langt fra rasistisk ment. Jeg var nok litt korttenkt etter å ha vært frustrert etter kampen, sier Paulsen til fvn.no.

Starts administrerende direktør Sveinung Hovstad tar avstand fra Paulsens ordbruk, og ser faresignalene ved å ytre seg slik gjennom sosiale medier, men synes likevel at det er underlig at Færdrelandsvennen tar tak i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer