TIL SØRLANDET: Angriperen Olav Tuelo Johannesen skal spille for Start ut sesongen 2011. Det melder sørlandsklubben på sine nettsider. Foto: Christian Thomassen / Scanpix
TIL SØRLANDET: Angriperen Olav Tuelo Johannesen skal spille for Start ut sesongen 2011. Det melder sørlandsklubben på sine nettsider. Foto: Christian Thomassen / ScanpixVis mer

Start leier Kongsvinger-spiller

- Dette er stilig, sier Tuelo Johannesen.

Angriperen Olav Tuelo Johannesen skal spille for Start ut sesongen 2011. Det melder sørlandsklubben på sine nettsider.

- Dette er stilig. For meg er det en flott mulighet med spill i eliteserien. Jeg gleder meg masse, først og fremst til å spille i Start, men også til å flytte til Kristiansand. Det er veldig ålreit å føle seg ønsket, sier Olav Tuelo Johannesen til Starts nettsted.

Tuelo Johannesen har de siste årene spilt for 1.-divisjonsklubben Kongsvinger, men har også fartstid i klubber som Sandefjord, HamKam og Bodø/Glimt. 27-åringen blir trolig spilleklar for sørlendingene til torsdagens oppgjør mot Molde.

- Jeg håper å kunne bidra med noen scoringer for Start fremover. I og med at jeg har puttet litt for Kongsvinger, så tar jeg godfølelsen med meg til Kristiansand. At Start nå må slå nedenfra ser jeg bare på som en fin utfordring. Dette skal vi stå sammen om å klare, sier Olav Tuelo Johannesen.

Mads Stokkeliens skadefravær har gjort at Start har sett behovet for å forsterke med en ekstra angrepsspiller.

- Vi er sikre på at Olav Tuelo vil være en fin offensiv tilvekst for oss, sier administrativ leder Rune Jakobsen i Start.

(NTB)