Start med nye løfter til Bolanos

Alle bud skal vurderes.

SKAL FÅ VITE OM INTERESSERTE KLUBBER:Start og Christian Bolanos møttes i dag, etter at teknikeren krevde klubbskifte. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
SKAL FÅ VITE OM INTERESSERTE KLUBBER:Start og Christian Bolanos møttes i dag, etter at teknikeren krevde klubbskifte. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet): Christian Bolanos gikk i dag kraftig ut i Fædrelandsvennen, han håper han allerede har spilt sin siste Start-kamp.

Spilleren fra Costa Rica mener sørlandsklubben krever Moa-pris for ham, på tross av at det er de norske klubbene RBK og VIF som er mest aktuelle.

Og 26-åringen reagerer også kraftig på at han ikke blir orientert om henvendelser, samt at trener Knut Tørum avskriver mulighetene for salg til RBK.

I en pressemelding skriver Start at klubben og Bolanos har snakket godt sammen i et møte.

- Det viktigste for Bola er å spille god fotball, så har vi lovet Christian å vurdere alle henvendelser fra aktuelle klubber - og det kommer vi selvsagt til å gjøre, sier Start-direktør Sveinung Hovstad.

Han innrømmer at klubben så seg nødt til å prat med Bolanos på grunn av oppslaget i lokalavisa, der kantspilleren ber om å bli solgt.

- Det ble en god prat der vi fikk forklart hvordan vi tenker - og der Christian fikk oppklart hvordan han tenker. Hva som ellers kom fram på møtet ønsker jeg ikke å gå i detalj om, sier direktøren.

Bolanos står over kampen mot Viking søndag, men det er på grunn av en strekkskade.