Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-Molde utsatt som følge av situasjonen i Oslo

NFF tok beslutningen om å utsette kampen.

UTSATT PÅ UBESTEMT TID: Tomme seter på Sør Arena etter at eliteseriekampen i fotball mellom IK Start og Molde FK har blitt avlyst grunnet eksplosjonen i Oslo fredag.
Foto: Vegard Grøtt / Scanpix
UTSATT PÅ UBESTEMT TID: Tomme seter på Sør Arena etter at eliteseriekampen i fotball mellom IK Start og Molde FK har blitt avlyst grunnet eksplosjonen i Oslo fredag. Foto: Vegard Grøtt / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sportsdirektøren i IK Start, Sveinung Hovstad, kom i kveld med meldingen om at NFF har besluttet å utsette kampen mellom Start og Molde som skulle blitt spilt klokken 19.00 i kveld.

- Det var NFF som tok denne beslutningen på bakgrunn av det som ahr skjedd i Oslo. Det er en totalvurdering som følge av situasjonen i hovedstaden, sier Hovstad til Dagbladet.

Begge lag skal ifølge direktøren ha vært innstilt på å spille kampen helt til den altså ble utsatt.

- Begge lag er preget av situasjonen. Det er viktig at vi nedtoner denne fotballkampen og finner ut hva som har skjedd, sier Hovstad.

Hovstad forteller videre at kampen kan ventes å spille på mandag eller tirsdag til uka.

Molde-apparatet tok naturlig nok beskjeden med fatning.

- Det er mye som er viktigere enn fotball, og det er nok en riktig avgjørelse å utsette kampen, sier Molde-spiller Daniel Berg Hestad.

- Vi stiller oss bak forbundet i respekt for ofrene. Vi ventet lenge på avgjørelsen, og den er riktig, sier Ole Gunnar Solskjær.

Hele runden kan bli utsatt NFF vil ta en senere beslutning på om resten av kampene denne runden vil gå som planlagt i helga eller ikke

- Utgangspunktet er at kampene vil gå som planlagt, men vi tar en endelig avgjørelse i morra, sier Svein Graff i NFF til Dagbladet.

Han sier videre at en eventuell avlysning vil komme tidlig slik at de reisende får beskjed i god tid.