Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start mot konkurs

Start Toppfotball ASA er teknisk konkurs. Det finnes ikke penger til neste års drift, skriver Fædrelandsvennen.

På et krisemøte torsdag kveld vil klubben be sponsorene om et kortvarig likviditetslån på om lag 2 millioner kroner. Går det ikke i orden, er drømmen om et nytt topplag på Sørlandet en knust drøm.

- Per dags dato er vi teknisk konkurs og klarer ikke å opprettholde våre økonomiske forpliktelser og avtaler, sier styremedlem i Start Toppfotball ASA, Kjell Årikstad, til Fædrelandsvennen.

Start Toppfotball er et aksjeselskap som skal skaffe penger til Idrettsklubben Start. Hovedforpliktelsen til Start Toppfotball er å betale et vederlag til IK Start.

Start spiller neste sesong i første divisjon.

Konsekvensen av en konkurs er at alle spillerne blir fristilt og at laget må starte på nytt i sjuende divisjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling