Start på tabelltoppen

Start topper tabellen i 1. divisjon etter seier hele 5-2 borte mot Raufoss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Raufoss - Start 2-5

Start gikk opp til tabelltet etter 5-2 mot Raufoss mandag. Gjestene fra Sørlandet var heldige som fikk en tidlig 2-0-ledelse.

Først ved et selvmål og så etter dårlig keeperspill. Men Jarl André Storbæk gjorde opp for selvmålet før pause og ga ny spenning i kampen.

I andre omgang viste Start seg også som det beste laget, og tok hjem en fortjent seier selv om resultatet ble i største laget. Start var ikke tre mål bedre, men mye mer effektive.

Stian Ohr var god og skapte mye uro i Raufossforsvaret, mens hjemmelaget hadde sin beste i midtbanespiller Johan Arneng.

Hødd - Sandefjord 3-2

Det ble aldri noen god kamp på Høddvoll, og det var poengene som gledet mest for hjemmelaget..

Hødd var best den første halvtimen, men uten å skape noen ting, og det var Sandefjord som tok ledelsen på sin andre mulighet. Hødd fikk en viktig utligning like etter, og overtok igjen på målprokollen da André Skotheim traff med et vestrebeinsskudd fra 25 meter. Ballen føk via stanga i mål.

Hødd burde punktert kampen da det gjorde 3-1 rett etter pause, men slapp Sandefjord inn i kampen igjen. De siste ti minuttene med 10 mann (på grunn av skade) ble ganske hektiske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer