Start presser inn flere tilskuere

Overser forbundets publikumstak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Det er fotballfeber i Kristiansand foran serieavslutningen på lørdag. 14 000 billetter er revet bort til kampen mot Fredrikstad, og veldig mange har fått et skuffende «dessverre, det er fullt» når de har ringt Start.

Klubben har derfor bestemt seg for å overse fotballforbundets tak på 14 000 tilskuere på Kristiansand Stadion. Taket ble satt av hensyn til kvalitet og sikkerhet.

Start-ledelsen har ifølge Fædrelandsvennen hatt et møte med politi og brannvesen, og har fått tillatelse til å selge flere billetter.

2600 billetter ble i dag lagt ut for salg Starthallen og supporterbutikken, noe som vil bety ny publikumsrekord på stadion.

Daglig leder innrømmer at noen kan få problemer med å se alt som foregår på banen, men tror folk vil komme for totalopplevelsen.

- Vi har signalisert muntlig at vi går for dette. Det får bli opp til Start og fotballforbundet å vurdere kvaliteten tilskuerne vil få, men vi mener området på Stadion er så stort at sikkerheten og mulighetene for evakuering vil være godt ivaretatt med et styrket vakthold fra politi, brannvesen og arrangør, sier Reidar Vang ved Kristiansand-politiet til Fædrelandsvennen.

TRANGT: Start legger ut 2600 nye billetter for salg til serieavslutningen. Foto: SCANPIX
TRANGT: Start legger ut 2600 nye billetter for salg til serieavslutningen. Foto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer