KLAR FOR STABÆK: Start og Stabæk er enig om en overgang som gjør ghanesiske Ernest Asante til Stabæk-spiller de tre neste årene.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
KLAR FOR STABÆK: Start og Stabæk er enig om en overgang som gjør ghanesiske Ernest Asante til Stabæk-spiller de tre neste årene. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Start selger publikumsfavoritt til Stabæk

- Han kommer garantert til å bli savnet.

Start og Stabæk er enig om en overgang som gjør ghanesiske Ernest Asante til Stabæk-spiller de tre neste årene.

Asante kom til sørlandsklubben i 2011. Siden den gang har han spilt 109 kamper og scoret 25 mål for Start. Nå skal den lynraske angrepsspilleren fortsette sin karriere i Bærum, melder Start på sin hjemmeside.

Start er inne i en tung økonomisk periode, og salget av Asante er et ledd i prosessen for å bedre den økonomiske situasjonen.

- Asante er en publikumsfavoritt og kommer garantert til å bli savnet. Likevel er det positivt at salget bedrer vår økonomi i en utfordrende periode, sier administrerende direktør i Start, Even Øgrey Brandsdal.

Asante besto den medisinske testen i Stabæk lørdag og har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben de neste tre årene.

- Overganger som dette er en del av fotballen, og jeg håper det vil gjøre meg til en enda bedre fotballspiller. Og så føles det litt godt å kunne bidra nå som Start har en tung periode knyttet til økonomi, sier Asante om overgangen.

(NTB)