Start senket sløsende Odd

Olufemi Olapado scoret og assisterte.

GOD START: Espen Hoff scoret Starts første mot gamleklubben. Her i duell med Jone Samuelsen. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
GOD START: Espen Hoff scoret Starts første mot gamleklubben. Her i duell med Jone Samuelsen. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIXVis mer

(Dagbladet): • Odd Grenland - Start 0-2

Olufemi Olapado noterte seg for scoring og en målgivende pasning da Start tok en sterk seier borte mot Odd Grenland.

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Utnyttelsen av sjansene gikk vår vei, og vi var i tillegg nær 3-0 på slutten. Vi har matchvinnere i begge ender og vant fortjent til slutt, sa Start-trener Knut Tørum til TV 2.

Dag Eiliv Fagermo tok tapet med fatning, og tror det kan bli morsomt i Skien hvis de fortsetter å spille som de gjorde i dag.

- Det er ikke noe nytt at vi taper seriepremierer, det gjør vi hvert år. Samtidig produserte vi mange sjanser, og jeg er fornøyd med det vi presterte i annen omgang. Spiller vi sånn, kan det bli bra, mente Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Espen Hoff ga gjestene ledelsen like før pause, mens Olapado la på til 2-0 etter timen spilt

Odd åpnet best, og Mattias Andersson hadde et tidlig skremmskudd før han så traff tverrliggeren ti minutter etter.

Men det var Start som tok ledelsen ved tidligere Odd-spiller Espen Hoff.

Olapado slo en fin stikker inn i feltet. Det ventet en umarkert Hoff som iskaldt satte ballen til side for Andre Hansen.

Børven traff stolpe Torgeir Børven og Andersson fortsatte å spille bra etter hvilen. Børven fikk to store muligheter etter pause.

Først traff han stolpen, og like etterpå hindret Kenneth Høie utligning da Børven ble spilt alene med sisteskansen.

Men der Odd slurvet foran mål viste Start dødelig effektivitet.

God Årst Denne gangen var Start-kaptein Ole Martin Årst arktitekten.

Han slo et glimrende innlegg mot bakerste stolpe fra vensteresiden. Der kom Olapado løpende, og styrte inn Starts andre scoring.

Simen Brenne hadde en stor mulighet i sluttminuttene, men igjen viste Høie klasse og tippet ballen til corner. Brenne måtte ut med en hodeskade like etterpå.

Knut Tørum og Start fikk med det en glimrende åpning på sesongen, mens Odd Grenland og Dag Eiliv Fagermo fhar en del å jobbe med.