Start slapp med skrekken mot andredivisjonslag

Her er kveldens cupresultater.

START SLET SEG VIDERE: Starts Alejandro Castro scoret det første målet i 2-1-seieren over Fløy.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
START SLET SEG VIDERE: Starts Alejandro Castro scoret det første målet i 2-1-seieren over Fløy. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpixVis mer

Fløy - Start 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Start leverte ingen spillemessig god kamp, men klarte til slutt å slite seg videre til fjerde runde i cupen.

- Vi starter som vi skal, men resten av omgangen er vi ikke til å kjenne igjen. Vi tror vi kan spille romantisk fotball, men det innbydde ikke dette kunstgresset til, sier Start-trener Mons Ivar Mjelde til Fedrelandsvennen.

Start-trener Mons Ivar Mjelde tok ingen sjanser, og stilte med sitt sterkeste mannskap da Start gjestet Fløy i Flekkerøy i tredje runde i cupen. Han fikk tidlig betalt for det da Alejandro Castro steg til værs og stanget bortelaget i føringen allerede etter tre minutter.

Uavgjort til pause Men Fløy viste at de ikke ville bli hetset med på hjemmebane, og fansen fikk betalt for den gode stemninga de laget etter en snau halvtime. Målscorer Dardan Dreshaj spilte i nettopp Start før han ble bosman-spiller, og 20-åringen headet ballen i nettet bak Håkon Opdal.

Fløy ligger nest sist i fjerdedivsjon avdeling fire, men hjemmelaget var llikevel fullt på høyde med Tippeliga-laget i den første omgangen, og det var ikke ufortjent at lagene gikk til pause med 1-1.

Den andre omgangen var et stort gjesp, men Start skulle til slutt få sin matchvinnerscoring. Matthias Vilhjalmsson avsluttet et flott angrep med å sette ballen enkelt i mål fra høyrekanten. Dermed slapp Mons Ivar Mjeldes menn med skrekken, og er videre til fjerde runde.

Les også om hvordan cupgiganten Fredrikstad fikk store problemer mot Stabæk.

Øvrige cupresultater:

Kongsvinger - Ham Kam 0-1 (0-0)

Stabæk - Fredrikstad 3-1 (0-1)