Mark Dempsey ferdig i Start

Start sparker treneren etter marerittstart

Mark Dempsey er ferdig som trener for Start, som er sist på tabellen i Eliteserien fotball med bare fire poeng på ti kamper.

FÅTT SPARKEN: Start har sparket Mark Dempsey etter en seier på de ti første serierundene og jumboplass i Eliteserien. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FÅTT SPARKEN: Start har sparket Mark Dempsey etter en seier på de ti første serierundene og jumboplass i Eliteserien. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det melder klubben selv på sitt nettsted.

- Etter lange, åpne og ærlige diskusjoner med Mark har vi kommet til enighet om å avslutte samarbeidet. Det er med tungt hjerte. Vi har hatt samtaler de siste dagene og konkluderte i dag med at vi går hver vår vei, sier sportslig leder Tor Kristian Karlsen.

- Jeg er skuffet, men en fotballtrener blir alltid målt på resultatene, og de har ikke vært gode nok. Jeg forstår hvorfor det må bli slik. Det er ikke det jeg ønsket, men vi må gjøre det vi tror er best for klubben, sier Dempsey.

Ni uten seier

Start slo Tromsø 4-1 i serieåpningen 11. mars, men har siden tatt bare ett poeng på ni kamper. 0-4-tapet borte mot Sarpsborg onsdag ble hans siste kamp.

Dempsey har gjennom flere år hatt forskjellige trenerroller i skandinavisk fotball etter at Ole Gunnar Solskjær tok han inn i teamet sitt da han tok Molde-jobben i 2010. Engelskmannen ble med Solskjær til Cardiff og i etterkant har han vært hovedtrener for Haugesund i 2015 og Djurgården i 2016, før han igjen ble Solskjærs assistent i Molde.

Dempsey ble hentet til Start av Karlsen og klubbens entusiastiske eiere som har høye ambisjoner for klubben. Etter å ha vært i Kristiansand snaut et halvt år er det altså slutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer