Start-spiller får 50 000 for seiersmål

Tidligere sponsor lokker.

En tidligere hovedsponsor i Start belønner den spilleren som senker Stabæk i mandagens kamp med hele 50 000 kroner.

Start ligger sist i eliteserien. Nå trår det lokale næringslivet til. Netthandelen.no legger 50 000 kroner på bordet til den spilleren som måtte score det avgjørende målet mot topplaget Stabæk på Nadderud mandag.

- Det handler om å sette ballen i nettet slik at kampen vinnes. En premie på 50.000 kroner burde være motiverende, sier Netthandelen-eier Einar Øgrey Brandsdal.

Det er spilleren som scorer det målet som skiller lagene fra hverandre som kan cashe inn den pene summen. Om Start skulle vinne 10-1 er det spilleren som scorer mål nummer to som får pengene.

Om en Stabæk-spiller kan putte 50.000 kroner i lommen dersom han skulle være så uheldig å sette ballen i eget mål og dermed avgjøre kampen, vites ikke.

(NTB)

PENGER I SPILL: Ole Martin Årst scoret ledermålet i 1-1-kampen mot TIL. Den Start-spilleren som avgjør mot Stabæk får en solid slump penger. Foto: Scanpix
PENGER I SPILL: Ole Martin Årst scoret ledermålet i 1-1-kampen mot TIL. Den Start-spilleren som avgjør mot Stabæk får en solid slump penger. Foto: Scanpix Vis mer