Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-spiller høster storm

Trener Jan Halvor Halvorsen og spillergruppa i Start er oppgitt etter Raymond Hofstædters uttalelser i et intervju med Fædrelandsvennen.

- Jeg føler at kristiansandere er innesluttet, og det skal veldig mye til å komme innpå dem, sa Hofstædter før han fortsatte:

- Kanskje er Kristiansand for stor for en gutt som kommer fra en liten bygd. På den andre siden tror jeg det skulle gått fint å få venner i andre store byer. Mitt inntrykk er at kristiansandere er særegne og har nok med de vennene de har.

Lite spilletid og problemer med å få venner gjør at Hofstædter trolig forsvinner ved sesongslutt.

Oppgitt

Start-trener Jan Halvor Halvorsen er oppgitt etter uttalelsene.

- Jeg føler klubben har gjort utrolig mye for at Raymond skal trives. Spesielt ille er dette for spillergruppen, som virkelig har stilt opp for ham. Dette er som å få et slag midt i trynet, sier Halvorsen

Også Start-kaptein Tom Berhus reagerer kraftig på Hofstædters utspill.

- Det er ingen i klubben som har fått det mer opp i hendene enn Raymond. Men venner er ikke noe som plutselig ramler ned i fanget. Man må ut, og samtidig stille opp på de sosiale tiltakene som spillere og ledere iverksetter, sier Berhus.

Fikk ny sjanse

Etter en episode ifjor sommer hang Hofstædters videre Start-karriere i en tynn tråd. Start-spilleren havnet i slagsmål. Retten dømte Hofstædter til 45 dagers ubetinget fengsel.

- Alt gikk til helvete den kvelden. Under slagsmålet var jeg så redd og sinna at jeg knapt visste hva jeg gjorde, fortalte Hofstædter til Fædrelandsvennen den gang.

<B>OMSTRIDT:</B> Start-spiller Raymond Hofstædter måtte sone 45 dager i fengsel etter et slagsmål i fjor sommer. Nå reagerer trener og medspillere på kontroversielle uttalelser i lokalavisa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media