Start-spiller slakter Tom Nordlie

- Fotball var ikke gøy, sier Stefan Bärlin om tida med gamletreneren.

(Dagbladet.no): Da trener Tom Nordlie fikk sparken fra Start, lå det i kortene at noe av årsaken var misnøye blant enkelte av spillerne.

Den første konkrete kritikken kom fra Kjetil Ruthford Pedersen (33), som refset trenerens lagvalg. I dag følger svenske Stefan Bärlin opp.


- Så lenge jeg hadde Tom som trener, var det ikke gøy å spille fotball. Jeg lurte lenge på hva i all verden jeg gjorde i Start, sier 30-åringen til Fædrelandsvennen.

I knallform 

Med tre mål på de to siste treningskampene er kantspilleren nå tilbake i form, noe han gir nytrener Stig Inge Bjørnebye mye av æren for.

Ifølge Bärlin var det særlig tre problemer med nåværende Lillestrøm-trener Tom Nordlies lederskap:

• Nordlie ga nesten bare negative tilbakemeldinger, og dette passet svensken dårlig.• Bärlin skjønte ikke Nordlies utsagn om at han passer best som innbytter, særlig fordi han scoret 1-0-målet i 13 kamper under den siste sesongen hans i Västerås.

Gifter seg i juni

Start-spiller slakter Tom Nordlie

• I løpet 2005-sesongen scoret han totalt 23 mål for Västerås, men likevel føler han at han ikke ble benyttet som målgjører.

• Han følte seg tvunget til å spille med beinhinnebetennelse hele 2005-sesongen, med det resultat at han måtte hvile hele vintersesongen i fjor. Dermed la han på seg fem kilo.

Nå er vekta nede i 78 kilo igjen, og Bärlin ser lyst på fortsettelsen - både innen fotballen og i livet for øvrig.

- I løpet av tida i Start har jeg aldri vært bedre enn nå, sier han til lokalavisa, og røper samtidig at han skal gifte seg med ei kristiansandsjente i juni.

Tom Nordlie har ikke besvart Dagbladet.nos henvendelser i dag.

GÅR HARDT UT: Stefan Bärlin er svært kritisk til Tom Nordlies trenerinnsats i Start. Foto: SCANPIX
GÅR HARDT UT: Stefan Bärlin er svært kritisk til Tom Nordlies trenerinnsats i Start. Foto: SCANPIX Vis mer