- Start spiller slik vi gjorde i fjor

Nannskog forventer tøff kamp.

OVERLEGNE: Stabæk og Pontus Farnerud var Start overlegne i møtet på Telenor Arena. Bæringene ga seg ikke før det sto 5-0. Daniel Nannskog forventer en helt annen match i kveld.
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
OVERLEGNE: Stabæk og Pontus Farnerud var Start overlegne i møtet på Telenor Arena. Bæringene ga seg ikke før det sto 5-0. Daniel Nannskog forventer en helt annen match i kveld. Foto: Kyrre Lien / SCANPIXVis mer

Følg Start . Stabæk live i vårt livesenter fra klokken 20.00!

(Dagbladet.no): Stabæk slo Start hele 5-0 når lagene møttes på Telenor Arena i forrige måned.

I kveld står lagene igjen ansikt til ansikt, men Daniel Nannskog forventer en helt annen kamp i kveldens oppgjør.

- Dette blir en helt annen kamp. Start er nok revansjesugne og vil vise seg fram fra en annen side enn mot oss sist hvor de spilte en veldig dårlig kamp og ikke var på nivå, sier Nannskog til Fædrelandsvennen.

Dårlig borteform
Stabæk har ikke lyktes på bortebane i år, og har bare vunnet to av ni bortekamper. Nannskog tror likevel at fjorårets seriemester kan klatre forbi Start og innta 4. plassen på tabellen.

- Start er blant de lagene som har imponert meg mest i år. Jeg har sett mange av Starts kamper i år og de spiller som litt som vi gjorde i fjor med fine kombinasjoner, hurtig spill langs bakken og gode individualister som kan gjøre ting litt på egenhånd Dette blir en tøff kamp. Start er favoritter, mener Nannskog.

- Vi må se opp for spillere som Hulsker, Freeman og Bolaños. Vi har ikke vært så gode på bortebane i år, men vi skal være klare til kamp.

Revansjelystne
Start har fremdeles nedslaktingen på Telenor Arena friskt i minne, og er lystne på en revansje.

— Revansjelysten er selvfølgelig stor. Vi fikk oss en ordentlig smekk sist, sier Knut Tørum til NRK.

— Vi har tenkt å gjøre det mye vanskeligere denne gangen her. Vi tror og håper at dette vil bli en veldig ålreit kamp for oss,

Jesper Mathisen lover også revansje.

Revansjelysten kunne ikke vært større den. Vi fikk en skikkelig leksjon i gymsalen til Stabæk. Nå får vi brette opp ermene og knuse til fra start, så skal vi gi de en lekse her og, sier Mathisen til statskanalen.

SE OPP FOR DISSE: Daniel Nannskog frykter Bernt Hulsker og Christian Bolanos i kveld. Unge Mads Stokkelien er også en mann å se opp for. 19-åringen har scoret 7 mål.  Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
SE OPP FOR DISSE: Daniel Nannskog frykter Bernt Hulsker og Christian Bolanos i kveld. Unge Mads Stokkelien er også en mann å se opp for. 19-åringen har scoret 7 mål. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer