Start-spiller truer med å slutte

Start-trener Jan Halvor Halvorsen skjelte ut vingen Stian Ohr etter 1-2 tapet mot Haugesund i går kveld. Nå truer Ohr med å gi seg.

En snau halvtime før slutt ble Stian Ohr tatt av banen og erstattet av Raymond Hofstædter. Ohr ristet på hodet, rev av seg drakten og forlot banen uten ett ord. Det fikk Start-trener Jan Halvor Halvorsen til å tenne på alle pluggene.

- Jeg er veldig skuffet over oppførselen til Stian da han ble byttet ut. Han sa til meg at han var sliten. Da tok jeg signalene og byttet ham ut. Jeg ble utrolig skuffet da han reagerte med å riste på hodet for å få publikum med seg. Jeg måtte klype meg i armen da jeg så reaksjonen hans, sier Halvorsen til Fædrelandsvennen.

Stian Ohr deler ikke Halvorsens syn på hvorfor han ble byttet ut.

- Jeg ble spurt om jeg ville bytte, men svarte at det går bra. Klart jeg var sliten akkurat som alle andre, men kunne sprunget til jeg hadde stupt. Vi ledet jo 1-0. To minutter etter ble jeg tatt av banen, sier Ohr

Start-trener Halvorsen uttalte før Haugesund-kampen at dette var et oppgjør start måtte vinne. Nå får sørlendingene en tøff jobb med å berge plassen i Tippeligaen. I tillegg truer populære Stian Ohr med å slutte.

- Hvis det er slik Halvorsen skal være, er det godt mulig at jeg slutter. Det er latterlig hvis han er forbannet. Det må være lov å reagere når en blir tatt av banen på den måten, sier Stian Ohr til Fædrelandsvennen.

UENIG MED TRENEREN: Start-spiller Stian Ohr.