Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-spillere vil til Viking

Start-spillerne Stian Ohr og Ousman Nyan ønsker å spille for Viking dersom Start rykker ned til 1. divisjon. - Spillerne må være lojale mot ledelsen og kontraktene sine, sier Start-leder Per Emil Wikøren, som understreker at Start ikke har hørt noe fra Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Nyan og Ohr imponerte Viking-ledelsen da Start og Viking spilte uavgjort 4-4 på Kristiansand Stadion på søndag. Nå avslører spillerne at det frister å fortsette karrieren i Viking hvis Start rykker ned fra Tippeligaen.

- Spillemessig er Viking den mest attraktive klubben i Norge for meg. Tidligere Viking-spiller Helge Bjønsaas har bare positive ting å fortelle fra sitt opphold i Stavanger, sier Ohr til Rogalands Avis.

Også midtbanespiller Ousman Nyan fristes av spill oljebyen.

- Viking er en fristende klubb, en av de mest attraktive. I tillegg har jeg flere kjente i byen, sier Nyan til avisa.

Daglig leder i Start, Per Emil Wikøren, har ikke hørt noe fra Viking, og understreker at begge spillerne fortsatt er under kontrakt med sørlandsklubben.

- Vi skal fokusere på det sportslige. Spillerne må være lojale mot ledelsen og kontraktene sine. Stian (Ohr) har ingen klausul i sin kontrakt om at han kan forlate Start ved nedrykk. Det har derimot Ousman, sier Wikøren til Dagbladet.no.

- Frykter du at det kan virke negativt på laget at enkete spillere snakker om å forlate Start ved nedrykk - før et eventuelt nedrykk er klart?

- Jeg er klar over at det kan virke negativt når det står slik i pressen. Jeg har bare fått referert saken via andre. Jeg vil snakke med spillerne først.