Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-stadion forsinket

Ikke sikkert den blir klar til seriestart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forsinkelser i byggingen tyder på at Starts nye stadion ikke blir klart til seriestart neste sesong.

For en ukes tid siden ble styringsgruppen klar over hvor ille det sto til med framdriftsplanene av det nye stadionet.

- Ja, vi er inne i en kritisk fase nå, erkjenner Starts representant i styringsgruppen for Start Stadion AS, Erik Geelmuyden overfor Fædrelandsvennen.

- Vi har for så vidt visst en liten stund at vi lå noe etter skjema, men trodde ikke det var snakk om så mye, sier Geelmuyden.

Han bekrefter at arbeidene med å få reist stadion er tre til fire uker forsinket. Det betyr at man allerede nå trolig kan glemme den opprinnelige planen om å få åpnet stadion 1. mars 2007. Det er foreløpig ikke klart hva navnet på stadion blir.

- For å si det sånn; vi kan ikke love Erik Solér at det blir mulig å gjennomføre en åpningskamp før seriestart. Nå skal vi være fornøyde bare vi klarer å bli ferdig tidlig i april, sier Geelmuyden.

(ANB)

BUET TAK: En limtrebue går fra bakken og over taket på tribunen - og slipper lys inn på stadion. Tegning: KOSBERGS ARKITEKTKONTOR
BUET TAK: En limtrebue går fra bakken og over taket på tribunen - og slipper lys inn på stadion. Tegning: KOSBERGS ARKITEKTKONTOR Vis mer