Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-stjerne ønsket i utlandet

Men Erik Solér vil ikke selge sin juvel.

(Dagbladet.no): Marius Johnsen (23) kan vise seg å bli en gullgruve for Start. Flere utenlandske toppklubber skal de siste dagene ha ringt til Kristiansand for å forhøre seg om venstrebacken.

- Hvilke har jeg lovet på tro og ære å holde for meg selv. Men det er klubber fra flere land, deriblant fra toppserien i Belgia, sier Solér til Fædrelandsvennen.

Klubben har uansett ingen planer om å selge. Foreløpig fokus hos Solér &. er å skaffe to nye forsterkninger, slik at Start kan overleve i tippeligaen til neste år.

- Vi har ikke budsjettert med spillersalg for neste sesong. Kun spillerkjøp. Dessuten tviler jeg på at klubbene det her er snakk om har penger til å løse ut en spiller som Marius Johnsen, sier Solér.

Spilleren selv er smigret over interessen, selv om det ser ut som han blir i Start også neste sesong.

- Det er ikke mange venstrebacker som scorer ti seriemål, har en suveren innleggsfot og som er råsterk i lufta. Marius har utvilsomt mange sterke sider, men han har også mye å gå på, sier Erik Solér til Fædrelandsvennen.

ETTERTRAKTET: Marius Johnsen (t.h.) - her i kamp mot KILs Kai Olav Ryen - er ønsket av flere klubber i utlandet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media