Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start-treneren beklager

Start-trener Jan Halvor Halvorsen satt i møte med daglig leder Per Emil Wikøren i nærmere tre timer i formiddag. I en pressemelding beklager Halvorsen at han kom med private synspunkter til Fædrelandsvennen før disse ble lagt fram for styret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Start-ledelsen var samlet i et nesten tre timer langt møte i formiddag. Etter møtet kom Start-trener Jan Halvor Halvorsen med en kort pressemelding,

Start Toppfotball skal ha et styremøte klokka 17.00. Etter møtet vil det bli gitt en redegjørelse til pressen.

Halvorsens pressemelding:

«Etter dagens oppslag i Fædrelandsvennen ønsker jeg å komme med en kort redegjørelse. Utover denne redegjørelsen har jeg ingen kommentarer.

Jeg beklager at mine private synspunkter er kommet til uttrykk på denne måten, før jeg har lagt disse fram for styret, Meningen var at der skulle skje i dag.

Jeg vet at det pågår en intern prosess i Start og fotballforbundet, og at saken skal til behandling i dagens styremøte i Start Toppfotball ASA.

Jeg vet også at mine synspunkter blir lagt vekt på under styrets behandling, og ser i ettertid at jeg ikke burde ha uttalt meg til pressen før etter styrets vedtak foreligger.»

Utover dette har jeg ingen kommentarer og viser til pressekonferanse som vil bli avholdt etter dagens styremøte.»