Start-treneren raste mot Nordlie: - Han er en idiot

De to har jobbet tett sammen tidligere. Etter at Joey Hardarson sendte Tom Nordlies Lillestrøm ned i OBOS var det full kok mellom de to.

- IDIOT: Start-treneren kalte Tom Nordlie en «idiot» etter onsdagens kamp. Slik svarer Nordlie på kritikken. Video: Fredrik Filtvedt / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Lillestrøm - Start 4-3

ÅRÅSEN(Dagbladet): Tom Nordlie har tidligere være sjefen til Start-trener Joey Hararson, og de to har hatt et tett forhold opp igjennom.

I kveld gikk de i krigen mot hverandre, og det var Joey Hardarsons Start som trakk det lengste strået etter det som kommer til å bli sett på som en klassiker i norsk fotball i lang, lang tid.

Start-treneren var naturlig nok høyt oppe etter opprykksbragden, men han lot seg samtidig irritere over sin tidligere sjef.

- I dag oppfører han seg som en idiot på benken. Han provoserer oss igjennom hele kampen, og derfor blir det ekstra deilig å slå ham på den måten vi gjør. Det er jo helt sykt, sier Joey Hardarson til Dagbladet inne i en Start-garderobe i full fyr.

- Hvordan provoserer han dere?

- Det er med provoserende bevegelser og tilrop. Han stiller seg opp rett foran oss og gjør upassende ting ved scoringene. Men det er sånn han er. Nå får han det i fleisen igjen og rykker ned to ganger i år. Det kan ikke være kult.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer