Start-trening til slutt

Over fem timer forsinket.

(Dagbladet.no): Først ble landslagets fly med fire Start-spillere ombord forsinket fra Hviterussland. Så ble flyet som Fredrik Strømstad, Bård Borgersen, Atle Roar Håland og Marius Johnsen skulle ha hjem til Krisitiansand stående på Gardermoen.

Det var torsdag store forsinkelser i flytrafikken grunnet mangel på flygeledere på kontrollsentralen i Røyken, melder NRK.

- Vi hadde planlagt å trene klokka fire, sier sportslig leder Trond Are Gjone til Dagbladet.no.

Like etter klokka ni torsdag ankom Starts landslagsmenn Kristiansand stadion. Da hadde lagkameratene sittet i timesvis og ventet. Men da vi snakket med Gjone like etter klokka halv ti torsdag kveld, var treningen i full gang.

- Alle er med, vi er faktisk 25 spillere på trening. Stemningen er bra, og alle er glade for å være igang igjen, sier han.

Gjone forteller at Bård Borgersen fortsetter der han slapp i går, med tøffe taklinger, på kveldens trening.

Debutanten Fredrik Strømstad var den eneste Start-spilleren som spilte hele landskampen i Minsk i går. Han viser ingen tegn på å være sliten på kveldens trening.

- Fredrik blir aldri sliten, sier Trond Are Gjone.

KVELDSTRENING: Start-spillerne og Tom Nordlie trener i kveld og forbereder seg til lørdagskampen mot Aalesund. Bildet er fra oppvarmingen til bortekampen mot Aalesund i juni. Foto: Scanpix
KVELDSTRENING: Start-spillerne og Tom Nordlie trener i kveld og forbereder seg til lørdagskampen mot Aalesund. Bildet er fra oppvarmingen til bortekampen mot Aalesund i juni. Foto: Scanpix Vis mer