Start-trøbbel

Start må unnvære nøkkelspillere mot Stabæk. Les det siste om eliteserielagene før søndagens runde.

Bodø/Glimt - Vålerenga

Glimt må høyst sannsynlig unnvære Karim Essediri og Runar Berg som begge er ute med skader.

For Vålerenga må Erik Hagen og Tobias Grahn sone for gule kort.

Viking - Lillestrøm

Det ser ganske bra ut for Viking. Morten Berre er fortsatt ute, mens Erik Fuglestad måtte ut i cupkampen mot Mandalskameratene på onsdag med tilløp til strekk. Men Fuglestad blir sannsynligvis klar til kampen.

For Lillestrøm er situasjonen fortsatt ikke veldig oppløftende. De får tilbake Gylfi Einarsson etter karantene, men Indridi Sigurdsson må sone for gule kort. Sundgot er fortsatt uaktuell med skade.

Lyn - Bryne

Serielederen må unnvære Johnny Hansen som soner for gule kort. I tillegg sliter både Helgi Sigurdsson og Kjetil Løvik med skader, og går sannsynligvis glipp av kampen. Ellers melder Sture Fladmark at resten av troppen sannsynligvis er tilgjengelige, til tross for at endel av spillerne fikk noen smeller i cupkampen mot Pors i går.

For Bryne er situasjonen helt annerledes. Kai Ove Stokkeland soner for gule kort, mens Marcus Andreasson, Lasse Strand, Geir Atle Undheim, og Kenneth Giske er ute med skader.

- Her ser det ikke lyst ut, sier trener Reine Almqvist til NTB.

Odd Grenland - Rosenborg

Bent Inge Johnsen har slitt hele uka med skade og er tvilsom til kampen mot Rosenborg. Det samme er Edwin van Ankeren som sliter med en vond rygg.

For Rosenborg returnerer Christer Basma og Arni Gautur Arason som sto over cupkampen i uka, og dermed stiller de med skadefri tropp i Skien.

Brann - Molde

Joachim Walltin må sone for gule kort mot Molde, mens Petter Furuseth Olsen og Tommy Knarvik sliter med lyskeproblemer etter cupkampen mot Fana.

For Molde er Anders Hasselgård, Thomas Mork, og Andri Sigthorsson fortsatt ute med skader og blir ikke med til Bergen.

Sogndal - Moss

Næss og Kalvenes er ute med skade, mens Rune Buer Johansen kan være på vei inn i startelleveren til Sogndal etter karantenen.

For Moss er veteran Rune Tangen tilbake i trening etter skade, og kan danne stopperpar med Kjetil Wæhler som sannsynligvis spiller fra start.

Stabæk - Start

Bare Tom Stenvoll er ute for bæringene, men Baldvinsson som er tilbake fra skade må nok finne seg i å begynne på benken.

Start mangler to nøkkelspillere til kampen mot Stabæk. Dime Jankulowski soner fortsatt for det røde kortet han pådro seg mot Vålerenga, og Ousman Nyan soner for tre gule kort. Rune Nilssen overtar for jankulowski i Starts mål.

MANGLER: Ousman Nyan blir ikke med Start til Bærum.