UTEN SEIER Å SYV KAMPER: Mons Ivar Mjelde og Start har ikke vunnet på syv kamper, og ligger på jumboplass i Tippeligaen. I kveld ble det tap mot serieleder Molde. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
UTEN SEIER Å SYV KAMPER: Mons Ivar Mjelde og Start har ikke vunnet på syv kamper, og ligger på jumboplass i Tippeligaen. I kveld ble det tap mot serieleder Molde. Foto: Tor Erik Schrøder / ScanpixVis mer

Start uten seier på syv kamper

Tapte mot Molde i kveld.

(Dagbladet): • Start - Molde 1-2

Molde økte avstanden til Tromsø i toppen av tabellen etter at de slo Start 1-2 i Kristiansand.

De har nå seks poeng ned til Tromsø og Brann på henholdsvis 2. og 3. plass, og Rosenes by kjenner nå lukten av gull i det fjerne.

For Start ser det langt verre ut. De er på jumboplass, og har ikke vunnet på syv kamper.

Det begynte bra i dag, men Joshua Gatt og Daniel Chukwu Chima sørget for en ny trepoenger for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Ny Årst-scoring Espen Hoff stusset ballen mot bakerste stolpe. Der ventet Ole Martin Årst, og veteranen prikket inn sitt 13. mål for sesongen.

Molde utlignet bare minuttet etter..

Daniel Chukwu Chima fikk ballen på venstresiden av Magne Simones. Med en lekker avslutning utlignet ham for gjestene.

Ti minutter etter tok Molde ledelsen for første gang i kampen.

Joshua Gatt fikk mye plass på høyresiden, og hamret ballen forbi Kenneth Høie og opp i nettaket.

Start klarte aldri å svare, men truet Espen Bugge Pettersen og Molde flere ganger i sluttminuttene.

Nærmest var Ole Martin Årst som var centimeter fra å utligne da han ble spilt alene med Bugge Pettersen. Sistnevnte var imidlertid raskt ute, og gjorde en god redning.

Olav Tuelo Johannesen debuterte for Start, og spilte en god kamp for sitt nye lag. Han var nære scoring fem minutter før slutt da han prøvde seg fra distanse, men Bugge Pettersen var igjen på plass.

MOT SERIEGULL: Ole Gunnar Solskjær og Molde økte avstanden til Tromsø i toppen av tabellen. 
Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix
MOT SERIEGULL: Ole Gunnar Solskjær og Molde økte avstanden til Tromsø i toppen av tabellen. Foto: Tor Erik Schrøder / Scanpix Vis mer