UTESTENGER SUPPORTERE: Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene.
Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
UTESTENGER SUPPORTERE: Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Start utestenger fem supportere etter bråk

Brøt reglene.

Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene.

Det var oppførselen under kampen 6. juli som ligger bak klubbens beslutning om å utestenge fem supportere, ifølge Starts nettsider.

De fem skal ha brutt regelen til Norges Fotballforbund, i tillegg til klubbens interne sikkerhetsregler som omfatter tilskuere som «deltar eller er involvert i fotballbråk eller på en annen måte opptrer slik at det er egnet til å skade klubbens omdømme eller anseelse.»

To av supporterne utestenges i tre hjemmekamper (inkludert forrige hjemmekamp), mens én person utestenges i seks hjemmekamper (inkludert forrige).

To personer var allerede utestengt fra Starts hjemmekamper ut 2015-sesongen. Deres straff forlenges til 30. juni 2016.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram