Start utestenger fem supportere etter bråk

Brøt reglene.

UTESTENGER SUPPORTERE: Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene.
Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
UTESTENGER SUPPORTERE: Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene. Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fotballklubben Start har bestemt seg for å utestenge fem supportere som følge av deres oppførsel under annetlagets kamp mot Mandalskameratene.

Det var oppførselen under kampen 6. juli som ligger bak klubbens beslutning om å utestenge fem supportere, ifølge Starts nettsider.

De fem skal ha brutt regelen til Norges Fotballforbund, i tillegg til klubbens interne sikkerhetsregler som omfatter tilskuere som «deltar eller er involvert i fotballbråk eller på en annen måte opptrer slik at det er egnet til å skade klubbens omdømme eller anseelse.»

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

To av supporterne utestenges i tre hjemmekamper (inkludert forrige hjemmekamp), mens én person utestenges i seks hjemmekamper (inkludert forrige).

To personer var allerede utestengt fra Starts hjemmekamper ut 2015-sesongen. Deres straff forlenges til 30. juni 2016.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer