Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Start vil få store problemer i år

Debatten ruller. Hjelp Dagbladet med tabelltipsene!

(Dagbladet.no): Til helga presenterer Dagbladet tabelltips for Tippeligaen og helt ned til 3. divisjon, i tillegg til Toppserien og 1. divisjon for kvinner.

For at tipsene skal bli så treffsikre som mulig trenger vi informasjon fra dere lesere, om hvilke klubber som har forsterket best, hvem som har mistet nøkkelspillere og hvem som har imponert i treningskampene.

I 1. divisjon tror de aller fleste at Start vil greie opprykk i første forsøk.

En leser med signaturen «Magne» er uenig, og beskylder flere av sine meddebattanter for å mangle elementær kunnskap om avdelingen.

«Jeg tror for eksempel at Start vil få store problemer i årets sesong. Dette fordi de har mistet meget sentrale spillere og i tillegg ikke har fått noe særlig kvalitet inn i laget. Greit nok, noen juniorer og unge lovende blir satset på de, men i norsk førstedivisjon passer det godt å si «you win nothing with kids». Rutine og erfaring spiller en stor rolle i denne divisjonen», skriver han.

Og utpeker videre et lag fra Telemark som store avdelingsfavoritter.

«Odd har jeg som klar favoritt til å toppe serien i november sammen med Moss, Sandefjord og Haugesund. Moss tror jeg vil være årets store overraskelse da de ved siden av Odd har klart å få inn nye spillere som faktisk styrker stallen og ikke minst førsteelleveren betraktelig.»

En spådom som ikke blir mindre aktuell etter mossekråkenes overbevisende 3-1-seier mot Fredrikstad mandag kveld.

MER DEPPING?: Mange holder Fredrik Strømstad Start som en soleklar opprykkskandidat, men ikke alle er overbevist. - De har mistet meget sentrale spillere og i tillegg ikke har fått noe særlig kvalitet inn i laget, mener en leser. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET
MER DEPPING?: Mange holder Fredrik Strømstad Start som en soleklar opprykkskandidat, men ikke alle er overbevist. - De har mistet meget sentrale spillere og i tillegg ikke har fått noe særlig kvalitet inn i laget, mener en leser. Foto: ARNT E. FOLVIK/DAGBLADET Vis mer

I kommentarfeltet for Toppserien er det foreløpig nokså glissent.

Kolbotn, Røa og Asker nevnes oftest som de største favorittene, mens nykommer Larvik levnes små sjanser til å overleve.

Og husk, før tabellene settes opp vil Dagbladet lese gjennom alle kommentarer.

Det betyr at et debattinnlegg som ligger langt nede på lista kan veie vel så tungt som et innlegg som ligger på toppen - særlig dersom det er velbegrunnet og informativt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media