Start vil ha Steinar Pedersen: - Håper å bli enige

- Dette er en del av toppfotballen.

TIL START?: Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
TIL START?: Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen.

- Vi vil ikke ha en trener som ikke vil være her. Vi håper å bli enige med Start om en kompensasjon slik at vi kan frigi en av våre ressurser til IK Start. Dette er en del av toppfotballen, sier sportslig leder i Jerv Cosmo Collett til Fædrelandsvennen.

Ryktene om at Steinar Pedersen skal ta over start har versert på Sørlandet i hele høst. Lørdag hadde Jerv et ekstraordinært styremøte i forbindelse med Pedersens fremtid. Da skrev Grimstad-klubben i en pressemelding at det var uaktuelt å frigi Pedersen. Nå er ordlyden en annen.

Jerv skriver i sin pressemelding at «eventuelle forhandlinger vil foregå mellom partene i løpet av de nærmeste dagene».

Tidligere i år skrev Pedersen under på en kontrakt med Jerv som strekker seg til 2018.

Dermed ser det ut til å bli en kamp for Jerv om få mest mulig penger ut av det eventuelle kontraktsbruddet med Pedersen.

Tidligere Start-spiller Pedersen har ledet Jerv i to sesonger. Først med opprykk til 1.-divisjon. Den påfølgende sesongen endte med kvalifiseringsplass. Det gikk hele veien til siste runde mot Start, men der endte drømmen om eliteseriespill med 2-4-tap over to kamper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer