Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start vil ha Steinar Pedersen: - Håper å bli enige

- Dette er en del av toppfotballen.

TIL START?: Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
TIL START?: Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer

Jerv bekreftet tirsdag at de har fått en formell henvendelse fra Start om Jervs suksesstrener Steinar Pedersen.

- Vi vil ikke ha en trener som ikke vil være her. Vi håper å bli enige med Start om en kompensasjon slik at vi kan frigi en av våre ressurser til IK Start. Dette er en del av toppfotballen, sier sportslig leder i Jerv Cosmo Collett til Fædrelandsvennen.

Ryktene om at Steinar Pedersen skal ta over start har versert på Sørlandet i hele høst. Lørdag hadde Jerv et ekstraordinært styremøte i forbindelse med Pedersens fremtid. Da skrev Grimstad-klubben i en pressemelding at det var uaktuelt å frigi Pedersen. Nå er ordlyden en annen.

Jerv skriver i sin pressemelding at «eventuelle forhandlinger vil foregå mellom partene i løpet av de nærmeste dagene».

Tidligere i år skrev Pedersen under på en kontrakt med Jerv som strekker seg til 2018.

Dermed ser det ut til å bli en kamp for Jerv om få mest mulig penger ut av det eventuelle kontraktsbruddet med Pedersen.

Tidligere Start-spiller Pedersen har ledet Jerv i to sesonger. Først med opprykk til 1.-divisjon. Den påfølgende sesongen endte med kvalifiseringsplass. Det gikk hele veien til siste runde mot Start, men der endte drømmen om eliteseriespill med 2-4-tap over to kamper.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media