Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Start vil leie litauer

Start vil leie FC Købehavns Donatas Vencevicius. - Han er en utrolig god ballfordeler, skryter Start-trener Jan Halvor Halvorsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 28 år gamle litaueren trenger ikke prøvespille for å få kontrakt med Start. Spilleren sjøl velger om han ønsker å styre Starts midtbane i Tippeligaen denne sesongen.

- Vi har vært i møte både med Donatas og FC København, og det er opp til spilleren selv om han vil skrive under for oss. Klubben har drøssevis av gode midtbanespillere, deriblant Erik Mykland, og er derfor åpne for å låne ham ut til Start, sier Jan Halvor Halvorsen til Fædrelandsvennen.

I går var han først i samtaler med Start-ledelsen, før han ble vist rundt i Kristiansand. Så deltok den 180 cm høye og 83 kilo tunge muskelbunten frivillig på ettermiddagstrening med sine mulige nye lagkamerater. Og gjorde et sterkt inntrykk:

- Imponerende. Jeg blir veldig glad dersom vi klarer å få tak i ham. Da har vi fått en kjempespiller, sa Halvorsen.

Sjøl virket også litaueren positiv til Start - om ikke til norsk fotball generelt.

- Det er godt å se at Start spiller mye langs bakken, og ikke måker ballen opp i lufta som flere andre norske lag. Jeg trivdes godt i dag, så får vi se hva det blir til, sier Vencevicius til Fædrelandsvennen.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart