- Start vinner med mange mål

Dagbladets fotballekspert svarte leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Nok en gang får vi en høydramatisk sisterunde i Tippeligaen. Neste lørdag står heder og ære - og millioner kroner - på spill i både toppen og bunnen av tabellen.

Både Start og Vålerenga har 45 poeng, men Start har ett mål bedre målforskjell enn Oslo-klubben. De har også scoret flere mål.

Dagbladets kommentator Esten O. Sæther skriver i dag at Start kommer til å stikke av med gullet.

«Oslo-klubben strutter av seiersvilje, men får det bare ikke til,» skriver Sæther.

Vålerenga har ikke scoret mål i de fem siste seriekampene, og da skal det godt gjøre at de tar gull. Men de har fortsatt muligheten, selv med 0-0 i Skien hvis Start taper mot Fredrikstad.

Likevel tror Sæther det går kom sørlandsgull:

«Det er tross alt ok å få en norsk seriemester som kan lage mål,» mener han.

KNUSTE VÅLERENGA: Start senket VIF 3-0 i Kristiansand tidligere i høst. Til helga kan sørlendingene ta gull. Foto: ARNT E. FOLVIK
KNUSTE VÅLERENGA: Start senket VIF 3-0 i Kristiansand tidligere i høst. Til helga kan sørlendingene ta gull. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
TROR PÅ START: Dagbladets kommentator Esten O. Sæther mener Start fortjener å vinne gull. Her er han i samtale med landslagssjef Åge Hareide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer