- Start vraker tre spillere

Drillet inn ny 11-er på trening. Sjekk siste nytt om lagene!

(Dagbladet.no:) Den gjenstår bare fem kamper av Tippeligaen, og det er spennende jevnt både i toppen og i bunnen. Start brant seg i Bergen sist, og lokalavisa tror det blir mange endringer på laget i «seriefinalen» mot Vålerenga.

Her er siste nytt om lagene:

Lillestrøm - Tromsø

Lørdag klokka 16

LSK: Kasey Wehrman sonet for gule kort i seriekampen mot Vålerenga, men er tilbake nå. Dermed er alle LSK-spillerne klare til kamp, bortsett fra Michael Mifsud som er skadet for resten av sesongen.

TIL: Også Tromsø stiller tilnærmet fulltallig. Arne Vidar Moen ble ifølge Nordlys operert i går, og har spilt sin siste TIL-kamp. Bortsett fra ham er alle friske. Tamasz Szekeres er tilbake etter utestengelse.

Lyn - Brann

Søndag klokka 18

LYN: Bjarne K. Ingebretsen er ifølge NTB den eneste Lyn-spilleren som er uaktuell.

BRANN: Da har Brann det desto verre. Bengt Sæternes og Cato Guntveit merker ifølge klubbens hjemmeside framgang, men er tidligst klare til Viking-kampen 3. oktober. Tom Sanne sliter med en vond nakke, og er usikker. Trond Fredrik Ludvigsen er langtidsskadd og heller ikke Christian Kalvenes er med til Oslo.

Fredrikstad - Aalesund

Søndag klokka 18

FFK: Raymond Kvisvik spilte ikke da Fredrikstad tapte i Tromsø sist, men nå er trolig både han og Brian West klare igjen. Knut Torbjørn Eggen sier at begge kommer til å spille, men at det er usikkert om begge starter. Ifølge Fredrikstad Blad er syv spillere som ikke startet mot TIL aktuelle nå: Bora Zivkovic, Pål André Czwartek, Simen Brenne, Michael Røn, Kvisvik, Øyvind Hoås og West. Mathias Lindström ble utvist mot TIL og soner på søndag.

AaFK: Joakim Austnes sliter med en skade i låret, og er usikker. Haraldur Freyr Gudmundsson er tilbake etter soning, mens Trond Fredriksen går den andre veien etter at han pådro seg sitt femte gule sist.

Rosenborg - Odd

Søndag klokka 18

RBK: Trønderne hadde egentlig treningsfri fredag, men mange deltok likevel på en økt sammen med Bjørn Hansen, skriver adressa.no. Christer Basma er klar igjen, etter å ha vært ute i tre uker med en sidebåndskade. Mika Koppinen er derimot tidligst klar 16. oktober. Thorstein Helstad sonet sist - nå er det Mikael Dorsin som er ute. Han fikk rødt kort mot Molde.

ODD: Telemarksavisa melder at Espen Ruud er klar igjen, etter å ha slitt med hodesmerter. Morten Fevang er med igjen etter karantene, og da er det bare Torjus Hansén som er uaktuell.

Viking - Ham-Kam

Søndag klokka 18

VIKING: Nyinnkjøpte Fredric Lundqvist mister trolig resten av sesongen, skriver Stavanger Aftenblad. I tillegg er Peter Kovacs skadet.

KAMMA: Glenn Ståhl og Oluwasegun Abiodun er fortsatt skadet, men Marius Gullerud kan bli klar til kampen. Vegar Bjerke fikk sitt tredje gule mot Lyn og soner.

Start - Vålerenga

Søndag klokka 20.15

START: David Hanssen og Ben Wright er fortsatt skadet. Og etter at Start ble rundspilt av Brann, kommer Tom Nordlie ifølge fevennen.no trolig til å gjøre en rekke utskiftninger. Dagens formasjonstrening tyder på at Bjarte Lunde Aarsheim, Bala Garba og Jon Midttun Lie vrakes til fordel for Johannes Hardarson, Todi Jsnsson og Stefan Bärlin.

VIF: Tom Henning Hovi og Freddy dos Santos er fortsatt skadet. Kjetil Rekdal har byttet mye om på laget i år, og varslet i går at rulleringen kommer til å fortsette framover.

Bodø/Glimt - Molde

Mandag klokka 19

GLIMT: Erik Hoftun fikk seg en smell mot Aalesund og ifølge klubbens hjemmeside blir det først bestemt på mandag om han rekker kampen. Det er ikke brudd eller brist i ribbeina, men smertene kan stoppe ham. Også Roy Miller, Cato Hansen og Runar Berg er skadet. Keeper Tor Egil Horn kan være tilbake igjen etter lyskeskade, og Håvard Halvorsen kan spille hvis det ikke er noen fare for stingene han måtte sy etter Aalesund-kampen.

MFK: Tomas Mork var skadet sist, men Petter Chr. Singsaas og Stian Ohr er tilbake fra karantenen som sendte dem på tribunen mot Rosenborg.

BYTTE? I toppkampen mot Vålerenga kommer muligens Stefan Bärlin inn for Bala Garba fra start.
TILBAKE: Kasey Wehrman taklet har på seg et gult kort, og måtte derfor stå over seriekampen mot Vålerenga forrige søndag. Nå er han tilbake.