Start ydmyket av Molde, men sørlendingene kunne juble likevel

- Ikke godt for hjertet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Start - Molde 0-3 (0-2)

SØR ARENA (Dagbladet): For sjuende gang siden 1995 er Start i fare for å rykke ned fra Norges øverste nivå. I kveldens skjebnekamp hjemme mot Molde var sørlendingene aldri i nærheten av å kapre de nødvendige poengene som behøvdes for å sikre kvalikplassen selv, men det gjorde lite da Viking vant mot nedrykksrival Mjøndalen i Stavanger.

- Vi må bare takke Viking. Vi spiller dårlig og er nødt til å skjerpe oss i kvaliken, sier Kristoffer Ajer til arenaspeakeren umiddelbart etter kampslutt. - Ikke godt for hjertet Ole Gunnar Solskjær gjorde ni endringer på Molde-laget som vant borte mot Celtic på torsdag, men spillerne som fikk sjansen hadde ingen problemer med å sette tre baller bak Start-keeper Håkon Opdal samtidig som de holdt sitt eget bur rent. Sander Svendsen (18) sleivsparket inn 1-0 for gjestene etter 22 minutter, før Ruben Gabrielsen og Per-Egil Flo sikret Molde-seieren med hver sin nettkjenning.

Likevel lever Starts håp om å berge tippeligaplassen. For selv om det lenge så bekmørkt ut, snudde Viking og vant 3-1 mot Mjøndalen, noe som betyr at sørlendingene skal ut i kvalik mot vinneren av oppgjøret mellom Kristiansund og Hødd.- Det er ikke godt for hjertet dette her. Det er sjeldent jeg har vært så glad for et 3-0-tap, sier Borgersen umiddelbart etter kampslutt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer