Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Starter på en måte med blanke ark

Thomas Myhre satser mot VM.

Thomas Myhre satser for fullt mot kvalifiseringen til fotball-VM i 2010. Han ønsker ikke at tabbekampen fra Frankfurt skal bli hans siste på landslaget.

- Så lenge Åge Hareide ønsker mine tjenester, det ikke er en belastning for familien og jeg selv er sulten på å satse, er landslaget en stor inspirasjonskilde for meg, sier Thomas Myhre til Stavanger Aftenblad.

34-åringen sier han ser fram til en sesong der han kan være med fra start, og han ser det bare som positivt at han har fått en utfordrer i Kristian Nicht til keeperplassen i Viking.

- På en måte starter jeg nå med blanke ark. Jeg har fulgt programmet til Thor Arne Aasen gjennom hele desember og føler selv jeg har fått trent bra. Nå får jeg også muligheten til å være med på hele oppkjøringen til en ny sesong.

- Jeg er innstilt på å bruke 2008 til å vise at jeg kan så mye bedre enn jeg fikk vist i den første tiden min her i Viking, sier Myhre til Aftenbladet.

(NTB)

LANDSLAGSTRIOEN: Thomas Myhre, Rune A. Jarstein og Håkon Opdal. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX
LANDSLAGSTRIOEN: Thomas Myhre, Rune A. Jarstein og Håkon Opdal. Foto: LISE ÅSERUD/SCANPIX Vis mer
- Starter på en måte med blanke ark
HEL SESONG: Thomas Myhre gleder seg til å vokte Viking-buret en hel sesong, og dermed ha et bedre grunnlag for å prestere på landslaget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media