Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Starter sin første ligakamp siden april

Cech erstatter skadet Courtois i morgen.

ANDREVALG: Petr Cech har ikke startet en eneste Premier League-kamp siden Thibaut Courtois kom tilbake fra utlånet i Atlético. I morgen får han sin første kamp fra start i den engelske toppserien, hjemme mot bunnlaget Hull City. Foto: AP Photo/Tim Ireland
ANDREVALG: Petr Cech har ikke startet en eneste Premier League-kamp siden Thibaut Courtois kom tilbake fra utlånet i Atlético. I morgen får han sin første kamp fra start i den engelske toppserien, hjemme mot bunnlaget Hull City. Foto: AP Photo/Tim Ireland Vis mer

Petr Cech starter sin første ligakamp for Chelsea siden april når Chelsea tar imot Hull lørdag. Førstevalget Thibaut Courtois er ute med skade.

Cech har bare spilt 66 minutter som innbytter i ligaen denne sesongen, men starter altså når bunnlaget Hull gjester Stamford Bridge.

Tsjekkeren var Chelseas klare førstevalg fra han ankom klubben i 2004 til i sommer, men har blitt utkonkurrert av Courtois denne sesongen.

- Courtois har pådratt seg en muskelskade på trening og kan ikke spille. Det er en sjanse for Petr og en sjanse for Mark Schwarzer å sitte på benken. Jeg er veldig komfortabel. Det er et veldig lite problem, sier manager José Mourinho.

Cech kom til Chelsea fra franske Rennes i 2004, og har spilt 475 kamper totalt for blåtrøyene fra London. Han har vunnet tre ligagull, mesterligaen, europaligaen, fire FA-cuper og to ligacuper med klubben. (NTB)