Starter V75 med to vinnersjanser

Tengsareid advarer også for en han vraker.

ÅPNER V75-BALLET. Åsbjørn Tengsareid vinner en mengde løp på hjemmebanen Forus. Han kan være løsningen til suksess for spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
ÅPNER V75-BALLET. Åsbjørn Tengsareid vinner en mengde løp på hjemmebanen Forus. Han kan være løsningen til suksess for spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!


Åsbjørn Tengsareid (35) kan være en kjapp løsning til suksess i V75-spillet.

Han sitter i vogna bak bra vinnermuligheter i de to første løpene.

Det begynner med Pricetoyou G.T. Og Tengsareid har vært offensiv hele uka.
-Det kan holde helt inn, sa Tengsareid i dag på Rikstoto Direkte.

Han sier at hoppa er god i voltestart og mener det er en bra vinnermulighet, siden de antatt beste konkurrentene har trukket bakspor på tillegg.

Tengsareid setter seg opp bak Lomebrun i det andre V75-løpet. Og han har valgt hesten framfor et såpass bra alternativ som 15 Stuve Vinn. Det forteller om ambisjoner bak det valget. Lomebrun er en snodig type. Han finner på det meste underveis. Og det virker som det bare er i tet han oppfører seg ordentlig. Dermed er taktikken lik i de to løpene.

-Jeg tror han kan 1.28 i dag. Jeg håper jeg kan lede hele veien, om han holder seg til trav fra start, sa Tengsareid i dag.

Valgets kval

Tengsareid har valgt å kjøre Odins Tira i V75-5 og vraket en såpass bra hest som Osingen. Han tror han kan vinne med Odins Tira, men han advarer samtidig for Osingen.
Hesten er tilbake etter skade og er behandlet av veterinær.

-Jeg kjørte hurtig med Osingen forrige torsdag. Han fungerte veldig bra og avslappet i travet. Jeg tror han også kan 1.28 i dag, mener Åsbjørn Tengsareid.

Får han rett i den antakelsen, skal storfavoritten Moe Svarten ha full klaff underveis for å nå fram til Osingen.