Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Startet én kamp i Premier League

Nå vil Michael Owen ha ny United-kontrakt.

KAN JEG FÅ BLI? Michael Owen skal i samtaler med Alex Ferguson denne uka. 31-åringen har lyst på en 3. sesong i United-trøya. Foto: AFP Photo / Franck Fife
KAN JEG FÅ BLI? Michael Owen skal i samtaler med Alex Ferguson denne uka. 31-åringen har lyst på en 3. sesong i United-trøya. Foto: AFP Photo / Franck Fife Vis mer

(Dagbladet): Michael Owens kontrakt med Manchester United går ut 1. juli, men 31-åringen har lyst til å fortsette hos ligamesterne neste seong.

Det skriver The Guardian og The Telegraph i dag.

- Jeg har elsket hver minutt. Vi har gode spillere, et godt støtteapparat, en fantastisk manager og bra supportere. Forhåpentligvis kan jeg bli, sier han.

Den tidligere Newcastle, Real Madrid og Liverpool-spilleren fikk bare en kamp fra start i ligaen denne sesongen, men kom inn fra benken elleve ganger. Han scoret totalt fire mål for de røde djevlene i alle turneringer denne sesongen.

Til tross for lite spilletid ble han foretrukket fremfor Dimitar Berbatov til en plass på benken i finalemøtet mot Barcelona i Champions League, men han kom ikke innpå i 3-1-tapet.

Ifølge The Telegraph skal Owen i samtaler med Alex Ferguson denne uka om en mulig forlengelse av kontrakten. Det skal også Paul Scholes som ikke har bestemt seg for om han skal legge opp eller ta et år til i klubben han har tjent siden 1993.