Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Startet OL-sesongen med dugnad

Tirsdag reiste kombinertlandslaget på treningsleir til Bardu. I går ettermiddag hadde de dugnad i Mobakken. I dag hopper de på snø for første gang denne OL-vinteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er ikke alle landslag som starter OL-oppkjøringen med dugnad. Vi er vant til det, og jobber sammen med lokalbefolkningen i bakken. Meningen er å trene her fram til tirsdag i neste uke. Da har vi fort 60 hopp bak oss, sier landslagssjef Vegar Granheim til Dagbladet.

Om drøyt 14 dager er det verdenscupstart i Kuopio. Dit reiser elitelaget bestående av Kristian Hammer, Kenneth Braaten, Lars Andreas Østvik, Sverre Rotevatn, Preben Fjære Brynemo og Jan Rune Grave.

- Kristian Hammer hoppet godt på slutten av plastsesongen. Preben Fjære Brynemo og Lars Andreas Østvik har hevet seg mest siden fjorårssesongen. Telemarkingen Jan Rune Grave er ny på elitelaget. Han vant v-cup B forrige sesong, og debuterer i v-cup A i Kuopio, sier Vegar Granheim. Gjengen er godt forberedt til å møte vinteren.

- Hoppmessig har vi vært mer stabile enn før. Nå er vi spent på hvordan løperne takler overgangen fra plast til snø, sier Vegar Granheim.

[email protected]

Hele Norges coronakart