Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Startet travuka med 160 000 i gevinst

I kveld kan du følge Bengt til V65-suksess.

(Dagbladet.no):  Hvis du ikke føler at du har full kontroll på V65-løpene på Bjerke i kveld, bør du ta rygg på denne mannen.

Dagbladets travekspert Bengt Berg er i storform. Han har startet travuka med å spille inn over 160 000 kroner på sine forslag mandag og tirsdag. 9 392 kroner i V5A i Drammen mandag, 1 522 kroner i V5B  på Forus i går og rosinen i pølsa: 154 073 kroner i V5B i Drammen mandag.

Det er i særklasse det mest lukrative travtipset i norske aviser  og fagpresse i vinter.  

Her kan du klikke deg inn og kjøpe Bengts ferdigutfylte kupongforslag til V65 på Bjerke i kveld. Husk innleveringsfristen 18.30.

Ingen tvil

Og her er formtipperens vurdering av kveldens Bjerkeløp:

- Hovedbankeren er det ingen tvil om - det er Lill Adolf i V65-6. Hesten var imponerende under vanskelige forhold i V75 på Klosterskogen, og i kveld møter han enklere motstand enn han pleier.

- Men hva sier du til at bankeren har startspor utenfor det nye stjerneskuddet Auro News?

Foto: Arnt E. Folvik.
Foto: Arnt E. Folvik. Vis mer

- Det tror jeg ikke spilller noen rolle. Pr. i dag er Lill Adolf en bedre hest. Jeg tror den slår Auro News fra dødens, sier Bengt Berg om den svenskfødte elitehesten som eies av profilerte Trond Willy Wilhelmsen i Kristiansand og trenes og kuskes av Per Oleg «Steinlager» Midtfjeld.

Til de som lurer på hvorfor hesten heter Lill Adolf: han oppførte seg som en banditt som unghest og oppdretteren tok navn etter en kjent tysk diktator.

- Skreddersydd løp

Bengt har en alternativ banker i V65-4:

- Norheim Lett har et skreddersydd løp, sier eksperten, som lanserer en luring i V65-1:

-Nå har Perfect Crown fått ett løp etter lang pause. Galoppen på Klosterskogen sist er det bare å sette en strek over. Da var baneforholdene veldige vanskelige. Og Perfect Crowns kusk Thor Borg har dokumentert vinnerform i sulkyen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media