Starts første hjemmeseier

Nannskog: - Vi bør være flaue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Start - Stabæk 1-0.

Det måtte fem forsøk til før Start fikk sin første hjemmeseier i årets Tippeliga. Men i kveld vant Start fortjent bunn mot topp-oppgjøret mot Stabæk på Kristiansand Stadion.

- Vi vant en fortjent seier, men først og fremst var det fortjent for spillerne at vi vant denne kampen. Vi hadde full kontroll, selv om det ble litt kaos på slutten av kampen, sa en tilfreds Start-trener til P4 etter kampen.

Også målscorer Bjarte Lunde Aarsheim var fornøyd.

- Jeg synes vi spilte bra og vi produserte en haug med sjanser. Det at det var jeg som scoret, betyr at vi har skapt mange sjanser, sa han.

Stolpe ut for Stabæk

Stabæk begynte best i første omgang, og bortelaget fikk omgangens første store sjanse etter syv spilte minutter.

Veigar Páll Gunnarsson slo en nydelig pasning til Daniel Nannskog, og svensken fyrte av et skudd som burde gitt laget en 1-0 ledning. Men ballen gikk i stolpen og spratt så tilbake til Starts keeper Kenneth Høie.

Noen minutter senere fikk hjemmelaget sin første kjempesjanse, da Steinar Pedersen slo inn et innlegg som Marius Johnsen traff med hodet og headet like over mål. Etter dette løsnet det for Start, og laget kom til flere gode målsjanser gjennom resten av omgangen. Men Kristiansanderne klarte ikke å få ballen i mål og omgangen endte 0-0.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer