Starts sportslige leder utsatt for grov vold i Oslo

Var på vei hjem.

OVERFALT: Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen ble overfalt i Oslo natt til søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
OVERFALT: Starts sportssjef Tor-Kristian Karlsen ble overfalt i Oslo natt til søndag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB ScanpixVis mer

Like etter midnatt, natt til søndag, ble Starts sportslige leder, Tor-Kristian Karlsen, overfalt i Oslo. Karlsen skal har vært på vei hjem etter å ha spist middag hos noen venner da han ble overfalt, skriver Start i en pressemelding.

Starts sportslige leder ble utsatt for grov vold og måtte opereres etter overfallet. Forholdet er politianmeldt, skriver Start i pressemeldingen.

- Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen ifølge pressemeldingen.

Karlsen er nå utskrevet fra sykehuset, men ønsker ro for å komme seg til hektene igjen etter overfallet.

Ifølge VG skal han ha blitt slått så hardt at kjeven var brukket på flere steder, i tillegg til at han skal ha blitt påført en hjerneblødning.

Start opplyser at Karlsen ikke kommer til å uttale seg mer om hendelsen nå.

- Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg hundre prsoent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å bite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå være mål, sier arbeidende styreleder i Start, Christopher Langeland.

KRISTIANSAND: Etter ni timer i møte, er Kjetil Rekdal og Start enige om at han ikke skal tilbake i rollen som trener. Reporter: Frode Andersen. Video: Tom-Richard Larsen Vis mer