Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Startspillerne var tilskuere

KRISTIANSAND (Dagbladet): Start - Stabæk 2- 5. Sju mål var beholdningen på Stadion. Spillet var ikke overveldende - Stabæk fikk til mange gode angrep - mest fordi Start var tilskuere.

- Før kampen snakket vi om de dårlige kampene mot Odd og RBK, og var enige om at vi måtte spille tøffere og mer disiplinert. Det fikk vi til i dag, så jeg er godt fornøyd, sier Christian Wilhelmsson.

Høyrekanten dro Stabæk i gang etter at Start hadde tatt godt grep om spillet et kvarters tid i først omgang. Etter 32 minutter satte han ballen enkelt og udekket i mål på innlegg fra Petur Marsteinsson. Målet slo lufta ut av Start.

Stabæks første mål kom da Tommy Stenersen rolig fikk føre ballen over hele banen. To slike baklengsmål var en forferdelig nedtur for Start, som passerte både Haugesund og Bryne på tabellen da Stian Ohr pirket inn 1- 0

- Nå har vi vist fram at vi kan score selv om Petter Belsvik har reist, gliser Wilhelmsson.

- Vi ville vise at vi er et topplag, supplerer tomålsscorer Christian Michelsen.

Ingebrigt Steen Jensen var ikke nedfor:

- Hvilken match! Stabæk har scoret flest mål i eliteserien, og vi har de yngste spillerne i tippeligaen - og det gjør vi etter å ha solgt unna et helt lag. Men Start-aksjene mine får du ikke - de er gullaksjer, hojer patrioten.

- Spillerne er slite. Til helga vil jeg skifte ut en del spillere for å få friske bein på banen, sier Start-trener Jan Halvor Halvorsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media