Staselig bursdag

LIVERPOOL (Dagbladet): Everton- Liverpool 0- 0. Det er snart fem år siden Liverpool vant et Merseyside-derby. De klarte det ikke i går heller. Grunnen heter Thomas Myhre (25).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det gikk bra, sier Thomas Myhre til Dagbladet. Det er en beskjeden uttalelse etter den 159. liga-nabokrangelen på Merseyside. For i første omgang var det Thomas Myhre - og ingen andre - som holdt Everton inne i kampen. Med tre glitrende redninger.

Liverpools første store målsjanse kom fra beina til Robbie Fowler. Om den sier Thomas:

- En bra redning, ja - men ikke så veldig vanskelig. De to som kom etterpå var verre.

Liverpools andre mulighet kom fra Fowler den også - særdeles flott gjennomspilt av Vegard Heggem.

- Han var plutselig aleine, sier Thomas Myhre. - Det var en veldig stor målsjanse. Men heldigvis så klarte jeg å redde. Og det er jo derfor jeg står der.

Stig Inge Bjørnebye fyrte av Liverpools siste store sjanse til den første naboseieren siden mars 1994. Fra godt over 20 meter traff han utsøkt med venstrefoten. Og i vinden på Goodison Park vinglet ballen i alle retninger.

- Jeg så ikke utgangen på skuddet på grunn av en forsvarer, sier Thomas. - Og da han flyttet seg, så jeg plutselig en ball som flakset i alle retninger. Det var et godt skudd fra Stig som jeg klarte å stoppe. Det betyr vel at det var en bra redning også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer