<strong>PÅ SKOTSKETUR:</strong> Statsminister David Cameron sammen med lederen for det skotske konservative partiet, Ruth Davidson. Foto: REUTERS/David Moir/Scanpix
PÅ SKOTSKETUR: Statsminister David Cameron sammen med lederen for det skotske konservative partiet, Ruth Davidson. Foto: REUTERS/David Moir/Scanpix Vis mer

Statsministeren håper Rangers overlever

Ærverdige Rangers fra Glasgow er satt under administrasjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Britenes statsminister David Cameron håper storklubben kommer til enighet med skattemyndighetene.

Rangers, som ble stiftet i 1872, har en historie full av titler. Den populære fotballklubben fra Glasgow står i fare for å gå konkurs på grunn av ubetalt skatt.

- Jeg ønsker at klubben overlever og så kan blomstre igjen, sier statsminister David Cameron.

Han er for tiden på besøk i Skottland.

- Klubben har en ekstraordinær historie, har en veldig spesiell plass i mange menneskers hjerte oppe i Skottland og ingen ønsker å se at klubben forsvinner. Jeg håper skatteverket vil jobbe sammen med klubbens administratorer for å finne en løsning, sier Cameron.

Hele 54 ligatitler har Rangers. Siden Graeme Souness ble manager i 1986 har klubben opplevd stor suksess.

Han ledet laget til tre seriegull og fire ligacupseirer. Erstatteren Walter Smith (1991-1998 og 2007-2011) vant hele ti seriegull. Dick Advocaat og Alex McLeish har også ledet klubben til seriegull i moderne tid med to triumfer hver.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer