Statsministeren skal vie Solveig

Pinseaften, lørdag 29. mai, skal Kolbotns landslagsprofil Solveig Gulbrandsen gifte seg med klubbens assistenttrener Espen Andreassen i Stavern kirke. Paret skal vies av prest og statsminister Kjell Magne Bondevik.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg gleder meg meg veldig, og har allerede leid brudekjole. Akkurat nå driver jeg og sender ut invitasjoner til 60 gjester. Jeg har lagt bryllupet til pinseaften fordi det ikke er fotballkamp den dagen, men må kanskje stå over én landskamp. Torsdagen før bryllupet spiller vi EM-kvalifiseringskamp i Danmark. Den er det tvilsomt om jeg får blitt med på, sier Solveig Gulbrandsen.

- Stort

Hun synes det er stort å bli viet av Kjell Magne Bondevik.

- Jeg kjenner ingen andre prester, og synes det flott å ha en prest som også er fotballinteressert. Seinest i sommer spilte jeg fotball sammen med Bondevik i Stavern, hvor jeg har feriert hvert år siden jeg ble født. Han har hytte i nærheten av vår, og er en av gjestene i bryllupet sammen med kona Bjørg, sier Solveig Gulbrandsen.

Kolbotn-fan Statsministeren er også Kolbotn-patriot, og en ivrig og engasjert tilskuer når laget spiller hjemme på Sofiemyr.

- Han har til og med kjøpt sitt eget sete på den nye sittetribunen på stadion. De første åra kom han syklende når jentene skulle spille. Etter 11. september har han alltid hatt vakter med seg, sier brudens far, Terje «Gubben» Gulbrandsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer