Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Staurvik vil til Kina

Tom Kåre Staurvik mistet ikke lysten på en kinesisk fotballframtid etter en uke i Shanghai.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går var Staurvik tilbake på Bodø/Glimt-trening, men ser ikke bort fra at han snart forlater Bodø til fordel for Shanghai Shenua FC, hvor han har vært på prøvespill den siste uka.

- De har ufattelig gode treningsforhold. Banen og anlegget var fantastisk. Stadionkapasiteten ligger et sted mellom 60 000 og 70 000, sier Staurvik til Nordlandsposten.

31-åringen var også imponert av satsningsnivået i den kinesiske fotballen, og merket seg at interessen er stor særlig fordi Kina er kvalifisert for sommerens VM.

Kommer kontraktstilbudet er han klar for et klubbskifte til den andre siden av kloden.

- Ja. Dette var helt klart interessant, sier Staurvik.

Sæternes gir seg i Glimt

Også Bengt Sæternes kan snart forsvinne fra Glimt. I går ga han klubben beskjed om at han ikke signerer ny kontrakt. Dermed blir den kommende sesongen garantert hans siste i Glimt.

- Nå blir det femte sesongen her oppe og det er allerede et år for mye. Jeg har spilt i fire år, selv om jeg hadde planer om tre, sier Sæternes til avisa.

Sæternes sier at han ikke mistrives i Bodø, men at han tror et klubbskifte kan slå positivt ut.

Klubben svarer med å åpne for salg før kontrakten går ut, slik at de kan få penger for spissen som har scoret 49 mål på 95 tippeligakamper.

Viking-trener Benny Lennartsson har siklet etter Sæternes i lang tid, men spilleren sjøl signaliserer overfor Nordlandsposten at det bare er Rosenborg som lokker i Norge.

- Klubben skal være bra. Det skal ikke bare være å bytte farge på drakten. Jeg skal være fornøyd, sier Bengt Sæternes.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart