Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavanger cruiser mot seriemesterskapet

Slo Storhamar igjen.

Stavanger Oilers hadde ingen større problemer med å slå fjorårets finalemotstander Storhamar for fjerde gang denne sesongen. Det ble til slutt 3-1.

Med seieren økte Stavanger sin ledelse til Sparta Sarpsborg til elleve poeng. Mye skal til om ikke årets seriemesterskap også havner i Stavanger.

- Det kan bli vanskelig å nekte oss det, men vi må holde fokus på å ta de poengene vi skal ha framover, sa Petter Thoresen til TV 2.

Storhamar og lagets poengkonge Jacob Berglund kom best ut. Han gikk solo fra egen sone og satte pucken over skulderen på Ruben Smith mens en Stavanger-spiller satt i utvisningsboksen.

Stavanger preget kampen og hadde sitt sedvanlige trykk med pucken inne i motstanderens sone. Utligningen kom derimot ikke før Josh Soares satte pucken oppe i krysset i lagets annet overtallsspill. Det var canadierens 19. kamp på rad med poeng.

I midtperioden fikk Stavanger muligheten å spille fem mot tre. Storhamar red av det første undertallet, men Soares utnyttet fem mot fire med å pirke pucken bak Østlund.

Da Dan Kissel banket inn 3-1-målet mot slutten av perioden virket kampen kjørt. Hjemmelaget hadde da avfyrt 32 mot gjestenes 14 skudd på mål.

- Vi var for dårlige i undertall. Stavanger er det godt lag som unyttet det. Det kunne bare kontrollere kampen i 3. perioden, sa Storhamar-trener Aleksander Smirnov.

Storhamar hadde flere gode kontringsforsøk, men flere pucker slapp ikke Smith inn bak seg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media