Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stavanger-kapteinen kuttet av en sene i knehasen mot Vålerenga i går

Mister resten av sesongen.

STYGG SKADE: Dennis Løvold Sveum er ute resten av sesongen etter skaden han pådro seg i kampen mot Vålerenga i går.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
STYGG SKADE: Dennis Løvold Sveum er ute resten av sesongen etter skaden han pådro seg i kampen mot Vålerenga i går. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stavanger Oilers-kaptein Dennis Sveum mister resten av ishockeysesongen på grunn av kuttskaden han fikk mot Vålerenga i går, skriver Stavanger Aftenblad.

Det var i den 2. kampen i NM-semifinalen mellom lagene at Sveum ble skadd. VIF-spiller Morten Asks skøyte traff backen i knehasen, og han måtte bæres av isen med store smerter.

Stavanger leder 2-0 i kamper, men for Sveums del blir det uansett ikke noen finale.

- MR-undersøkelsen viste dessverre akkurat det jeg fryktet. Jeg har kuttet en av senene i knehasen tvert av og i tillegg skadet en muskel. Det var verre enn seks-sju sting, for å si det sånn, sier Sveum til Aftenbladet.

Stavanger-kapteinen fikk en kraftig blødning i kuttet tirsdag kveld og måtte på legevakten. Der ble han sittende til klokken 2 natt til onsdag.

- Det er selvfølgelig ufattelig kjipt at jeg ikke får spille mer i sluttspillet. Det er dessverre ikke noe håp. Ortopeden sier at jeg er ute i seks til åtte uker, forklarer Sveum.

Tredje kamp i best av sju-serien mellom Stavanger og Vålerenga spilles torsdag.

(NTB)

Hele Norges coronakart