POENGREKORD: Stavanger Oilers har nå satt poengrekord i eliteserien i ishockey med to serierunder igjen å spille. Siddisene er nå oppe i 109 poeng.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
POENGREKORD: Stavanger Oilers har nå satt poengrekord i eliteserien i ishockey med to serierunder igjen å spille. Siddisene er nå oppe i 109 poeng.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Stavanger måtte slite for poengrekord

Slo Lillehammer til slutt.

Stavanger Oilers var ganske tamme i to perioder, men tok poengrekorden i ishockey torsdag.

Det ble til slutt 2-0 over Lillehammer hjemme. Sparta og Storhamar har tidligere fått med seg 108 poeng i grunnserien. Stavanger er allerede oppe i 109, og det gjenstår to serierunder.

Mathias Trettenes og Peter Lorentzen scoret målene. Det siste kom sju sekunder før slutt. Da hadde Lillehammer tatt ut keeperen i jakt på en utligning.

- Det er veldig artig å sette nye rekorder, og det var mange følelser inne i bildet da jeg satte inn 1-0. Det var deilig å score. Sesongens beste for min del, sa Trettenes til Aftenbladet.no.

- Det er klart at vi er stolt over å være tidenes beste lag i eliteserien. Vi har vært veldig gode hele sesongen, og da er det kult at vi klarer å ta poengrekorden. Det ligger helt klart prestisje i slike ting, sa Ruben Smith som holdt nullen igjen for Stavanger Oilers.

Smith ble kåret til hjemmelagets beste spiller i kampen.

Tross tap er fortsatt Lillehammer med i kampen om medalje etter grunnserien.

Rosenborg slo Manglerud Star 6-2 på egen is. Frisk Asker tapte 4-6 for Storhamar på hjemmebane, og Stjernen vant 4-3 borte over naboen Sparta Sarpsborg.

(NTB)