Stavanger Oilers er norsk mester i ishockey

Nå blir det gull-tur til Las Vegas.

GULLGUTTER: Oilers-trener Petter Thoresen (t.v.) og laget hans sikret NM-gullet etter kveldens borteseier mot Lørenskog.Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix
GULLGUTTER: Oilers-trener Petter Thoresen (t.v.) og laget hans sikret NM-gullet etter kveldens borteseier mot Lørenskog.Foto: Terje Bendiksby, NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørenskog - Stavanger Oilers 1-2, 2-4 i kamper.

Stavanger Oilers tok sitt andre norgesmesterskap i ishockey etter å ha slått Lørenskog 4-2 i kamper. De vant kveldens 6. finalekamp 2-1 på bortebane.

Lagene startet finaleserien med å vinne hver sin bortekamp, og det har vært jevnt fram til kveldens kamp.

- Det beste laget vant til slutt. Folk får si hva de vil, men vi har slått dem ni av elleve ganger denne sesongen, sier Oilers-trener Petter Thoresen til TV 2 Sport.

- Vi føler litt at vi har hatt Hockey-Norge mot oss, da er det ekstra deilig å avgjøre det til slutt, sier matchvinner Lars-Peder Nagel til TV 2 Sport.

Joacim Sundelius ga Lørenskog ledelsen i første periode etter et vakkert soloraid - som også ga ham bestemannsprisen i kveldens kamp.

Oilers utliknet i midtperioden da et skudd fra Ryan MacMurchy gikk i mål via Martin Strandfeldt, mens Lars-Peder Nagel satte inn det avgjørende målet fem og et halvt minutt inn i sisteperioden.

Nå skal norgesmesterne først hjem til Stavanger for å feire gullet. Så venter en tur til Las Vegas - som de har planlagt å bruke gullbonusen på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer