Stavanger Oilers kan bli med i KHL

Har hatt innledende samtaler.

BLIR MED I KHL? Stavanger Oilers er i samtaler med den russiske hockeligaen KHL. Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix
BLIR MED I KHL? Stavanger Oilers er i samtaler med den russiske hockeligaen KHL. Foto: Kent Skibstad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stavanger Oilers blir sett på som en mulig nykommer i den russiskdominerte ishockeyserien KHL.

- Ja, vi har pratet med noen folk i Stavanger. De har et spennende lag, og jeg forstår at dem ser på muligheter for å kunne spille ute i Europa. Diskusjonen er meget seriøs og vi ser på Stavanger som en fremtidig og potensiell nykommer i vår liga, sier KHLs visepresident Vladimir Sjalaev til hockeynytt.no.

Han vil ikke bekrefte om Stavanger har levert søknad om KHL-medlemskap. Land som Tyskland, Italia og Polen snuser også på den russiskdominerte ishockeyserien.

Må våge - Norge har gode sjanser, virkelig. Det er absolutt ikke umulig. Vi ser på norsk hockey som et spennende marked og vet at utviklingen har vært stor de siste årene. Norsk lag i KHL er absolutt noe forbundet deres burde være interesserte i, sier Sjalaev.

- Vi må tørre å utfordre oss selv og kunne se fremover i tid, se annerledes på ting. Å bli med i verdens nest beste liga hadde vært noe virkelig stort. Hvis man ikke tenker den type tanker og ikke setter seg noen store mål i det hele tatt, blir det vanskelig å få til noe. Som sagt, vi må tørre å tenke og ønske seg noe slikt, sier Stavanger-trener Petter Thoresen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer