Stavanger Oilers overlegen i toppkampen

Vålerenga sendt hjem med 1-4 i kofferten.

BEST I TOPPKAMPEN: Stavanger Oilers feide i kveld Vålerenga av isen med 4-1. Her er Juha-Pekka Loikas og Kurt Davis (t.v.) fra en tidligere kamp mot Vålerenga.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
BEST I TOPPKAMPEN: Stavanger Oilers feide i kveld Vålerenga av isen med 4-1. Her er Juha-Pekka Loikas og Kurt Davis (t.v.) fra en tidligere kamp mot Vålerenga. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I lørdagens toppkamp i eliteserien i ishockey viste Stavanger Oilers store kvaliteter. Vålerenga ble sendt hjem med 1-4 i kofferten.

Foran drøyt 4300 tilskuere i Stavanger smelte hjemmelaget til fra start. Christian Dahl Andersen, som skulle vise seg å bli helt sentral i toppkampen, satte kveldens første puck i nettet etter bare 2.46. Før seks minutter var passert doblet canadiske Trevis Ehrhardt til 2-0 med sin første scoring for klubben.

- Jeg vet ikke om det var så stor forskjell på lagene, men vi starter bra og holder det gående. Det er veldig bra nivå nå, sa Stavangers Henrik Solberg til TV 2.

VIF slet Vålerenga slet med å skape store farligheter foran Stavanger-målet, mens vertene tok vare på de muligheten som bød seg. 9.21 inn i annen periode sørget Andersen for 3-0. Oslolaget kriget til seg reduseringen i en overtallsperiode, men Martin Strandfeldt utnyttet slapt forsvarsspill og sørget for 4-1 like etterpå.

Den tredje perioden forble målløs, og Stavanger brukte perioden som en transportetappe. Stavanger er med seieren tilbake på tabelltopp, to poeng foran Vålerenga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer